Vacatures - De Stuiter

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Vacatures

Over de Stuiter

Voorzitter
Omschrijving:
Als bestuurslid verwachten we dat je mee denkt en actief bij draagt aan de uitgangspunten van de stichting. Je bent het aanspreekpunt voor zowel spelers als makers. Je hebt affiniteit met theater, bent een verbinder, kan spreken in het openbaar, hebt een helicopterview, hebt verfrissende ideeën, kan contact onderhouden met onze sponsor(en) en je weet van aanpakken. Je ondersteunt de overige bestuursleden, spelers en makers indien wenselijk en noodzakelijk met hun taken of met ad hoc zaken.  

Werktijden / perioden:
Je zit de 8 wekelijkse bestuursvergaderingen voor, bezoekt af en toe een repetitie en bent aanwezig tijdens de 6 voorstellingen in juni/juli . Daarnaast help je ook praktisch met de voorbereidingswerkzaamheden in de week daarvoor.

Gewenste vaardigheden:
Je bent enthousiast, sociaal vaardig, pro-actief, daadkrachtig, kan spreken in het openbaar en mensen met elkaar verbinden. Ervaring met theater is een pre.

Verzekering:
Ja

Onkostenvergoeding:
Nee

Artistiek leider
Omschrijving:
Als Artistiek leider verwachten we dat je meedenkt en actief bij draagt aan de uitgangspunten van de stichting. Je bent het aanspreekpunt voor zowel spelers, bestuur als regisseur.
De artistiek leider heeft de volgende taken: stuk en genre uitzoeken met regisseur, locatie zoeken, visie van De Stuiter tijdens het proces in de gaten houden,  regisseur zo nodig aanspreken over de voortgang/uitgezette lijn, (vaak) aanwezig bij repetities, proces repetities in de gaten houden en verantwoorden naar het bestuur,  aanwezigheid en inzet spelers in de gaten houden en ze eventueel hierop aanspreken, lijn uitzetten voor komende jaren met het bestuur.
Je maakt deel uit van het bestuur en ondersteunt de overige bestuursleden, spelers en makers indien wenselijk en noodzakelijk met hun taken of met ad hoc zaken.

Werktijden / perioden:
Je bent aanwezig bij de 8 wekelijkse bestuursvergaderingen, bezoekt (liefst) wekelijks de repetities en bent aanwezig tijdens de 6 voorstellingen in juni/juli . D
De repetities vinden plaats op woensdagavond van 19.15 uur tot 22.00 uur van oktober t/m juni. De voorstellingen zijn eind juni.

Gewenste vaardigheden:
Je bent enthousiast, sociaal vaardig, pro-actief, daadkrachtig, creatief en kunt mensen met elkaar verbinden. Ervaring met theater is een pre.

Verzekering:
Ja

Onkostenvergoeding:
Nee

Spelers
Omschrijving:

Onder leiding van een professioneel regisseur repeteer je het hele seizoen samen aan een voorstelling. De spelersgroep varieert van 10 tot 25 spelers, altijd afhankelijk van het stuk en het aantal spelers. De theaterstukken kunnen variëren van drama tot komedie en we proberen altijd vernieuwend te zijn.

Werktijden/perioden:
"De soepmiddag" is een begrip bij de Stuiter: in september wordt er een middag of avond geprikt waarbij de (nieuwe) regisseur wordt voorgesteld en het nieuwe stuk wordt gepresenteerd. De repetities starten medio oktober en de voorstellingen zijn altijd de laatste 2 weekenden van juni. In overleg wordt er wel of niet in schoolvakanties gerepeteerd en natuurlijk ben je met de feestdagen vrij.

Gewenste vaardigheden:
Ervaring is geen pré, er wordt dan ook geen auditie gedaan. Wanneer de repetities starten wordt gekeken naar ieders kwaliteiten en hierop wordt je een rol binnen het stuk toebedeeld. Een hoop zin, enthousiasme, aanwezigheid en passie 'voor het vak' zijn natuurlijk wel wenselijk. De minimale leeftijd is 16 jaar.

Kosten:
De spelersbijdrage is €100,- per seizoen (september t/m juni). Dit wordt medio januari afgeschreven tenzij anders afgesproken.

Nieuwsgierig geworden maar nog niet helemaal zeker? Neem contact met ons op en uiteraard kun je een keer komen kijken bij 1 van de repetities. En natuurlijk bij de voorstellingen.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu