Voorstelling 2012 : Komedie der verleiding, Arthur Schnitzler - De Stuiter

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Voorstelling 2012 : Komedie der verleiding, Arthur Schnitzler

Archief

Komedie der Verleiding van de Oostenrijker Arthur Schnitzler werd voor het eerst opgevoerd in 1924 in Wenen. Schnitzler situeert zijn stuk aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog. De Beau Monde verveelt zich, flirt, feest, drinkt en navelstaart terwijl de oorlog dreigend naderbij komt.

Speeldata: donderdag 21, vrijdag 22, zaterdag 23, donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2012.
 

Regie

Jedidjah Julia Noomen.
Bezoek de website van Jedidjah Julia Noomen.Onze SponsorsWij danken onze sponsors en zakelijke vrienden voor het mogelijk maken van onze passie op locatie.


De Locatie
Zorgboerderij De Enghoeve, Uitwijk

 

Recenties

"Komedie der Verleiding" kreeg afgelopen week een bijzondere premiere, in meerdere opzichten. De datumverschuiving was wel het allervreemdst; vanwege het noodweer op donderdag, moest de eerste voorstelling afgelast worden! Gelukkig was het vrijdag een stuk beter. Een bomvolle tribune, gedreven spelers en toch nog een beetje het premieregevoel. De wind woei nog hard, wat het niet altijd even makkelijk maakte, maar het zonnetje brak af en toe toch nog door en gaf de voorstelling de zomertint die het verdiende. Het publiek bleef geboeid en na afloop werd er veel nagepraat aan de sfeervolle lokatiebar. Na een net zo geslaagde voorstelling op zaterdag, mogen we even uitrusten, en dringt het langzaam door. Het is gelukt. De voorstelling staat. Dat jaar hard werken is niet voor niets geweest. Hopelijk volgende week nog 3keer, en met beter weer, maar deze premiere neemt niemand meer van ons af!
Jedidja

Beste mensen,
vrijdagavond was ik bij jullie voorstelling. Wat een prachtige locatie, mooie kostuums en geweldige ontvangst in de tenten achteraf. Jammer dat het zo koud was maar de dekens hielpen enorm.
> Veel succes nog bij jullie voorstelling.
> Hartelijke groet, Julia Rubingh

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu